Okulumuzu tercih etmeyi düşünen öğrenciler için okul  tanıtımı

Okulumuzu tercih etmeyi düşünen öğrenciler için okul tanıtımı

09.06.2020 836

18-06-2020
09-06-2020 09-06-2020

TANITIM VEYA REHBERLİK  İÇİN İLETİŞİM NUMARALARI

OKUL TELEFON

Okul Müdürü Recai GÜNEŞ

Koordinatör Müdür Yardımcısı Fatih BALLI

Okul Rehber Öğretmeni Fatih ŞAHİN , Ali DEMİR

Adalet Alan Şefi Gencay COŞAR

Muhasebe Ve Finansman Alan Şefi Ercan KARSLI

Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Tayfur ANDAĞ

Pazarlama Ve Perakende Alan Şefi Adem AYDOĞAN

OKULUMUZU NEDEN TERCİH ETMELİSİNİZ

Meslek liselerinin avantajı;

*        Hayalinizdeki mesleğe liseden başlayarak hazırlanma fırsatı

*        Lisede yapacağınız stajla Mesleğinizin çalışma ortamlarını yakından tanıma fırsatı

*        Üniversite sınavında(YKS)  kendi bölümünüzle ilgili alanları seçerken ek puan alma

*        İş yeri açma belgesi verilmesi

*        Okulumuzun ulaşımı çok kolay merkezi bir okuldur.

*        Hemen yanımızda il halk kütüphanesi bulunmaktadır. Okulumuz kendi bünyesindeki Z kütüphane standartlarında kütüphanemiz, spor salonumuz, uzaktan eğitim merkezimiz, bilgisayar laboratuarlarımız, alan dersleri uygulama odalarımız ve kantinimiz bulunmaktadır. Okulumuzun fiziksel olarak hiçbir eksiği yoktur.

*        Tüm bölümlerimiz etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Ayrıca ilde yapılan sportif faaliyetlerde derecelerimiz bulunmaktadır.

*        Okulumuzun en önemli avantajlarından biriside tecrübeli öğretmenlerimizdir. Okulumuzda herhangi bir alanda öğretmen ihtiyacımız yoktur öğretmen kadromuz tamdır.

*        Okulumuzda sosyal aktiviteler yapılmaktadır(kermes, gezi, piknik, bahar şenlikleri)

*        Öğrencilerimize alanları ile ilgili il içi ve il dışı geziler düzenlenmektedir.

*        Yetiştirme kursları ve aylık olarak yapılan denemelerle öğrencilerin üniversiteye hazırlıklarını kolaylaştırmaktayız.

*        Okulumuzda bulunan sanat atölyesi ile öğrencilerimizin bireysel yeteneklerine(Filografi, ebru, oyma sanatı, tezhip) katkı sağlamaktayız.

*        Piyasanın daha çok ihtiyaç duyduğu iş gücüne ait alanlar okulumuzda bulunmaktadır.

*        Okulumuz hijyene dikkat etmektedir, yeni eğitim öğretim yılı için hazırdır. Okulumuz aynı zamanda beyaz bayrak(Temiz Okul) sahibidir.

*        Okulumuzda ERASMUS, TÜBİTAK ve KUDAKA projeleri yapılmakta ve bu projeler öğrencilerle birlikte uygulanmaktadır.

OKUL PROGRAM TÜRLERİ

Okulumuzda Anadolu meslek programı uygulanmaktadır.

OKULUMUZUN İŞBİRLİĞİ YAPTIĞI VEYA YÜRÜTTÜĞÜ PROJELER

1-    1-ADALET ALANI

Erzincan adliyesi, Erzincan barosu ve avukatlık büroları, noterler ile kamu kurum, ceza ve infaz kurumları ve kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde işletmelerde beceri eğitimini öğrencilerimiz gerçekleştirmekteler.

2-MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI

Muhasebeciler, bankalar, şirketlerin ön muhasebe bölümlerinde, vergi dairelerinde, sosyal güvenlik kurumlarında, her türlü büro işi, ticaret ve sanayi odaları, tarım kredi kooperatifleri, halk eğitim merkezleri ve tüm resmi kurum ve kuruluşlarda öğrencilerimiz işletmelerde beceri eğitimini gerçekleştirmekteler.

3-BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ

Bankalar, bilişim ve teknoloji işletmeleri ve tüm resmi kurum ve kuruluşlarda öğrencilerimiz işletmelerde beceri eğitimini gerçekleştirmekteler.

4- PAZARLAMA VE PERAKENDE ALANI

Sigorta acentelerinde, tüm resmi kurum ve kuruluşlarda öğrencilerimiz işletmelerde beceri eğitimini gerçekleştirmekteler.

EĞİTİM ÖĞRETİM ŞEKLİ

Okulumuzun yaklaşık 500 öğrencisi bulunmaktadır. Eğitim-Öğretim şeklimiz normaldir. Ders saatlerimiz sınıf seviyelerine göre farklılık göstermesine rağmen genel itibariyle sabah 08:00-16:50  saatleri arasındadır

ÖĞRENCİ TÜRÜ(KIZ- ERKEK-KARMA)

Okulumuzda kız ve erkek öğrencilerimiz karma olarak eğitimlerine devam etmektedirler.

PANSİYON OLUP OLMADIĞI, PANSİYON TÜRÜ, BARINMA KOŞULLARI

Okulumuz bünyesinde pansiyonumuz bulunmamaktadır. Ancak okulumuzda taşımalı eğitim alan öğrencilerimize öğlen yemeği verilmektedir.

ÖĞRENCİLERİN STAJA GÖNDERİLDİĞİ KURUMLARIN BİLGİLERİ

1-     ADALET ALANI

2-MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI

3-BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ

4- PAZARLAMA VE PERAKENDE ALANI

ULAŞIM İMKANLARI

Okulumuz adresi Ordu Caddesi no:40 Merkez / ERZİNCAN

Telefon : 04462141242

Okulumuz merkezi konumdadır tüm halk otobüsleri okulumuzdan yakın geçmektedir.  Okulumuz ulaşım olarak çok avantajlı bir konuma sahiptir. Öğrencilerimiz okula ulaşmada herhangi bir problem yaşamayacaklardır.